Приложение № 8
към чл. 6, ал. 2, т. 3 и чл. 25, ал. 2, т. 6
СПРАВКА
ЗА ПРОФЕСИОНАЛНАТА И ЕЗИКОВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ НА ЗАЕТИТЕ ЛИЦА В ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Длъжност |
Брой лица |
Образование |
Езикова квалификация |
||||||||
Висше |
Средно специално |
Средно |
Основно |
квал. и преквал. курсове |
с два чужди езика |
с един чужд език |
без чужд език |
мин. познания по един чужд език |
|||
Управител на заведение |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заместник-управител |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Главен готвач |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заместник главен готвач |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Готвач |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сервитьор |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Барман |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бюфетчик |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Портиер |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Общ брой
|
Сезонно заети (бр.)
|
Целогодишно заети (бр.)
|
|||||||||
Дата и място
|
Име, фамилия, длъжност
Подпис и печат
|