A+ A A-

Обучават малкия и среден бизнес от Хасково на маркетинг и киберсигурност

Представителите от малкия и среден бизнес в Хасково

могат да се запознаят с новостите по маркетинг и киберсигурност по време на бизнес обучението в зала „Хасково“ на 13-ти юли.
Събитието, което се организира със съдействието на Община Хасково от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно с компания Файндейс започва в 9.30 часа. То е част от поредица обучения, които ще се проведат в Монтана, Габрово, Пазарджик, Велико Търново, Ямбол, Добрич, Шумен, Сливен, Враца, Кърджали и Благоевград.
Бизнес обучението по „Маркетинг и киберсигурност“ дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия. Модератор ще е Иван Сотев, регионален представител на ИАНМСП, Стара Загора.
Как да опазим бизнеса си от хакерски атаки, защо едно малко предприятие е интересно за кибер престъпниците и как конкуренти или 14-годишни могат да сринат един бизнес за 12 часа. Какво трябва да се знае за предстоящото въвеждане на стандарти за сигурност на информацията и обмена на данни, са част от темите, включени във форума.
Успешен маркетинг на международни панаири и изложби и подготовката на фирмата за участие в тях, също ще бъдат представени на вниманието на участниците.
Всички теми са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.


Copyright © 2012 | All Rights Reserved | Община Хасково | Created by Blue Art